Isnin, 6 Jun 2011

Tempahan apam dot.dot 600 biji untuk aqiqah


Assalamualikum. kali ini tempahan dar DR Maznah dari UPM untuk majlis aqiqah cucu lelaki. so tema nyer warna biru tapi ada 4 rasa strabery, bluebery, kelapa and nenas. kepada sesiapa yg nak buat tempahan perlulah seminggu sebelum ye...

Ahad, 29 Mei 2011

Ulangan tempahan dari kak asmah


Baru je tempah hari sabtu untuk dibawa ke kuliah, hari isnin kak asmah tempah lagi untuk di berikan kepada kak iparnyer pauan aishah di bandar tasik selatan untuk jamuan.terima kasih kak sila boleh tempah lagi

Ulangan tempahan dari kak asmah


ini ulangan tempahan dari kak asmah untuk dibawa ke kuliah nya di bangi

kek hari lahir zul


kali ni kek coklat kukus untuk hari lahir zulhakim. saya hadiahkan untuk zul...zul minta hadiah sebiji kek....sebelum2 ni mmg pernah jamu kawan2 ofis....sedap kot:)sesiapa yg berminat boleh lah cuba

tempahan apam dot.dot dari sally kawan ofis


kali ni tempahan apam dot.dot dari sally untuk dibawa balik kg di johor. terima kasih sally kalau sedap tempah lagi.

Tempahan kek coklat kukus & apam dot.dot dari kak asmah


tempahan kali ni dari kak asmah untuk dibawa ke kelas pengajian di UM. dah lama dah kak asmah nak tempah. terima kasih kak kerana sudi menempah dengan saya.

Menjamu kawan2 di ofis


apam dot.dot ni saya buat untuk menjamu kawan2 di ofis

tempahan apam dot.dot dari kak aida ofice


kali ni tempahan dari kak aida ofis. katenyer untuk makan2. terima kasih.sudilah tempah lagi

apam dot.dot hasil tangan jue

kek coklat hasil tangan jue


ini lah dia hasil kek coklat dari jue

Sedang tekun membuat apam dot.dot


tengan tekun jue membuat apam dot.dot:)

KELAS KEK COKLAT & APAM DOT.DOT


Assalamualaikum. kali ni kelas dihadiri olleh julia kawan masa sekolah rendah & menengah blaja wat kek coklat kukus n apam dot.dot. smoga menjadi usahawan bakery.amin...sesiapa yg berminat untuk belajar jgn segan2 hubungi saya 013-4567209 (ummujihad)

TEMPAHAN KEK COKLAT KUKUS-SELAMAT HARI GURU


Assalamualaikum. tempahan kali ni dari maksu ziha untuk di hadiah kan kepada guru tabika kemas anak nyer syamil...selamat hari guru cikgu....

Jumaat, 15 April 2011

TEMPAHAN KEK COKLAT MOIST KUKUS

.
Assalamualaikum. Cup cake ni sesuai untuk gift apa2 majlis seperti kenduri kahwin, cukur jambul, hari jadi dan lain2. Minimun tempahan 50 biji. 1 biji = RM1.30 sahaja.Sesiapa yang berminat boleh hubungi saya. Tempahan hendalah dibuat seminggu awal.

TEMPAHAN KEK COKLAT MOIST KUKUS

Khamis, 14 April 2011

TEMPAHAN KEK COKLAT MOIST KUKUS



Assalamualaikum.Alhamdulillah, kek ni ditempah oleh AMIR & DIJAH (suami isteri) dari Seremban. Katanye sedap. Terima Kasih, tempah lagi yer...

Khamis, 31 Mac 2011

APAM DOT.DOT


Assalamulaikum...
Saya menerima tempahan apam dot.dot ni berintikan blueberry,straberry, nenas, kelapa n mengikut permintaan. minimun tempahan 50 biji berharga RM19.00. Boleh ambil sendiri di rumah saya di Cheras Perdana atau di tempat kerja saya Pusat Perubatan UKM (HUKM). berminat boleh hubungi saya 013-4567209

Hari-Hari Bahagia kami

Daisypath Anniversary tickers